Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Politika kolačića

Šta su kolačići: Kolačić je mala datoteka sa informacijama koju vaš pregledač čuva na vašem uređaju. Koristimo kolačiće za funkcionalnost sajta i poboljšanje korisničkog iskustva. Kolačići omogućavaju da se sačuvaju određene informacije o vašim postavkama i aktivnostima, pružajući personalizovan i efikasan pristup našem sajtu.

Vrste kolačića koje koristimo:

  1. Strogo neophodni kolačići: Ovi kolačići su esencijalni za ispravno funkcionisanje našeg sajta. Omogućavaju osnovne funkcionalnosti, kao što su navigacija i pristup sigurnim oblastima. Bez ovih kolačića, određene funkcije sajta ne bi bile dostupne.
  2. Kolačići za postavke: Kolačići za postavke omogućavaju nam da zapamtimo vaše preferencije i pružimo vam personalizovano iskustvo. Na primer, ovi kolačići mogu se koristiti da zapamte jezik koji ste izabrali ili regiju u kojoj se nalazite.
  3. Kolačići za personalizaciju: Ovi kolačići omogućavaju nam da personalizujemo sadržaj i ponude našeg sajta prema vašim interesovanjima. Pomoću njih možemo prilagoditi informacije i oglase kako bismo vam pružili relevantno iskustvo.
  4. Analitički kolačići: Analitički kolačići nam pomažu da razumemo kako posetioci koriste naš sajt, pružajući nam informacije o posećenim stranicama, vremenu provedenom na sajtu i slično. Ove informacije koristimo za analizu i poboljšanje performansi sajta.
  5. Kolačići za internet marketing i remarketing: Kolačići za internet marketing omogućavaju nam da pružimo personalizovane oglase i promocije na osnovu vaših interesovanja i prethodnih aktivnosti na sajtu. Ovi kolačići takođe podržavaju remarketing strategije, omogućavajući nam da vam prikažemo relevantne oglase na drugim veb lokacijama nakon što posetite naš sajt.

Naglašavamo da kolačići za internet marketing i remarketing mogu biti postavljeni od strane trećih strana, kao što su oglašivačke platforme. Preporučujemo da pregledate politike privatnosti ovih trećih strana kako biste bolje razumeli način na koji koriste vaše podatke.

Možete kontrolisati postavke kolačića putem opcija u svom pregledaču. Molimo vas da imate na umu da odbijanje ili deaktivacija određenih kolačića može uticati na funkcionalnosti našeg sajta. Više informacija o upravljanju kolačićima možete pronaći u postavkama vašeg pregledača.