Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Politika privatnosti

Politika privatnosti – Pr Zigomsport internet prodavnica

Politika privatnosti – Pr Zigomsport Internet Prodavnica

2. Uvod
Pr Zigomsport (“mi”, “nas”, “naša kompanija”) ceni vašu privatnost i smatra izuzetno važnim obezbeđivanje sigurnosti vaših podataka. Ova Politika privatnosti opisuje naše prakse u vezi sa prikupljanjem, skladištenjem, pristupom i drugim obradama informacija koje se odnose na pojedince. “Lični podaci” u ovom dokumentu odnose se na informacije koje samostalno ili u kombinaciji sa drugim dostupnim informacijama mogu identifikovati pojedinca.
Obavezujemo se da ćemo štititi vašu privatnost u skladu sa najvišim standardima regulative o privatnosti. U skladu sa tim, poštujemo obaveze prema:

    • Zakon o zaštiti podataka ličnosti (Srbija)
    • Opšta uredba o zaštiti podataka Evropske unije (GDPR),
    • Zakon o zaštiti podataka u Brazilu (LGPD),

    2. Opseg
    Ova politika se odnosi na Pr Zigomsport Internet Prodavnicu, a ne primenjuje se na aplikacije, vebsajtove, proizvode, usluge ili platforme trećih strana koje možete pristupiti putem linkova koje mi obezbeđujemo. Ove stranice imaju sopstvene politike privatnosti i prakse prikupljanja podataka.

    3. Obrada podataka
    Ova Politika privatnosti se primenjuje kada interagujete sa nama na sledeće načine:

    • Kada koristite našu aplikaciju i usluge kao ovlašćeni korisnik,
    • Posetite bilo koji od naših veb sajtova koji povezuju sa ovom Politikom privatnosti,
    • Primate bilo kakvu komunikaciju od nas, uključujući newslettere, e-poštu, pozive ili poruke.

    4. Lični podaci koje prikupljamo
    Podaci koje pružate:
    Kada vršite kupovinu, ili pokušavate da je izvršite, prikupljamo lične podatke kao deo informacija o vašem nalogu. Ovi podaci uključuju:

    • Informacije o nalogu, kao što su ime, e-adresa i lozinka,
    • Informacije o plaćanju, kao što su adresa za naplatu, broj telefona, broj kreditne kartice i druge informacije o plaćanju.
      Dodatno, prikupljamo sledeće lične podatke:
    • Finansijske informacije, uključujući brojeve kreditnih kartica,
    • Lokacione podatke, ukoliko ih pružite. Podaci o uređaju i korišćenju:
      Kada posetite veb sajt Pr Zigomsport, automatski prikupljamo informacije o vašoj poseti korišćenjem kolačića ili sličnih tehnologija. Takođe obrađujemo informacije kada koristite naše usluge i proizvode. Podaci koje prikupljamo od trećih lica:
      Možemo primiti lične podatke od trećih lica, kao što su kompanije koje koriste usluge Pr Zigomsport, partneri i druge izvore. Ove informacije nisu prikupljene od strane nas, već od treće strane.

    5. Svrha i pravni osnov za obradu ličnih podataka
    Prikupljamo i koristimo lične podatke o vama uz vašu saglasnost kako bismo obezbedili, održavali i razvijali naše proizvode i usluge, kao i razumeli kako ih poboljšati. Ove svrhe uključuju, ali nisu ograničene na:

    • Isporučivanje proizvoda ili usluga,
    • Ispunjavanje porudžbina, uključujući elektronske i neelektronske pošiljke,
    • Izgradnja sigurnog okruženja,
    • Verifikacija ili autentikacija vašeg identiteta,
    • Istraga i sprečavanje sigurnosnih incidenata. Pravni osnov za obradu vaših ličnih podataka uključuje izvršavanje ugovornih obaveza i legitimni interes u pružanju proizvoda i usluga, kao i održavanje odnosa sa vama i zaštitu našeg poslovanja.

    6. Deljenje i otkrivanje
    Delićemo vaše lične podatke sa trećim licima samo na načine navedene u ovoj Politici ili na mestima gde se lični podaci prikupljaju. Koristimo Google Analytics za analizu načina korišćenja našeg sajta.

    7. Politika kolačića
    Šta su kolačići:
    Kolačić je mala datoteka sa informacijama koju vaš pregledač čuva na vašem uređaju. Koristimo kolačiće za funkcionalnost sajta i poboljšanje korisničkog iskustva. Vrste kolačića koje koristimo:

    • Strogo neophodni kolačići,
    • Kolačići za postavke,
    • Kolačići za personalizaciju,
    • Analitički kolačići.

    Više o politici kolačića pročitajte na posebnoj strani.

    8. Zadržavanje i brisanje podataka
    Zadržavaćemo vaše lične podatke samo koliko je potrebno u skladu sa svrhom za koju su prikupljeni i u skladu sa važećim zakonodavstvom. Kada podaci više nisu potrebni, uklonićemo ih iz naših sistema ili ćemo preduzeti korake da ih anonimizujemo.

    9. Privatnost dece
    Nećemo svesno prikupljati lične podatke od dece mlađe od 18 godina.

    10. Vaša prava na lične podatke
    Zavisno o vašoj geografskoj lokaciji i državljanstvu, vaša prava su podložna lokalnim propisima o zaštiti podataka. Ova prava uključuju pravo na pristup, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor i pravo da ne budete diskriminisani.

    Povlačenje saglasnosti:
    Ako ste dali saglasnost za obradu vaših ličnih podataka, imate pravo da je povučete u bilo koje vreme.

    Kako ostvariti svoja prava:
    Možete zatražiti ostvarivanje ovih prava u vezi sa vašim ličnim podacima putem obrasca koji ćete pronaći na našem veb sajtu. U cilju vaše privatnosti i sigurnosti, možemo zatražiti dokaz o vašem identitetu pre nego što vam pružimo tražene informacije.

    Izmene
    Ova Politika može biti izmenjena u bilo kom trenutku. Ako dođe do promena, ažuriraćemo verziju Politike na našem veb sajtu. Korišćenjem naših usluga, bićete upitani da pregledate i prihvatite našu Politiku privatnosti.

    Žalbe
    Ako imate pritužbu u vezi sa ovom Politikom ili bilo kojim delom vaših ličnih podataka koje posedujemo, molimo vas da nas kontaktirate. Ako niste zadovoljni, imate pravo da podnesete žalbu nadležnom organu za zaštitu podataka.

    Kontakt
    Za sva pitanja ili zahteva u vezi sa vašim ličnim podacima, možete nas kontaktirati putem e-pošte na info@zigomsport.net ili pozivom na broj 064 4198803.

    Poslednje ažuriranje: 02/11/2024