Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Proizvodi

Akcija!

Sklek tabla za celo telo – multifunkcionalna sprava za vežbanje sa podesivim ručkama za sklekove

Original price was: 2,200.00 RSD.Current price is: 1,800.00 RSD.

  • Sklek tabla za celo telo predstvalja set koji omogućava da pogodite svaku mišićnu grupu!
  • Bilo da želite da ojačate stomačne mišiće, mišiće ruku, nogu ili grudi uz pomoć ove magične sprave to ćete i uraditi

* U cenu nisu uračunati troškovi slanja

Rok isporuke: 3-5 radnih dana

Opis

  • [Multifunkcionalna i interesantna] Ova 10 u 1 sklek tabla je bojama obeležena u odnosu na specifičnu grupu mišića koju pogađate radeći u tom položaju. Grudi, abdomen, ruke, ramena, leđa.. Pomoćne instrukcije i slike obezbediće ti jasno i jednostavno objašnjenje za korišćenje. Kada znaš šta koja boje predstavlja, vežbanje će opet biti zabavna i izazovna stvar!

 

  • [Rasklopiva i prenosiva] Ovo je rasklopiva tabla za sklekove, veoma je lagana, kompaktna i prenosiva je. Bilo da si kod kuće, u kancelariji, teretani ili bilo gde drugde, možeš da imaš savršen trening. Smanji procenat masti u telu ili izgradi mišiće, bilo kada, bilo gde.

 

  • [Kvalitet materijala i bez klizanja] Sklek tabla za celo telo je napravljena od ABS izdržljive plastike visokog kvaliteta, čvrsta je i jako je teško polomiti je. Neklizajuće ručke omogućavaju da se sila prenosi ravnomerno, samim tim smanjuju stres i napetost u zglobovima i laktovima vežbača. Pored toga, tu su neklizajuća postolja koja stabilizuju tablu i ručke dok radiš svoj trening.

 

  • [Laka za korišćenje i univerzalna] Postavi ručke na određenu poziciju na tabli da pogodiš mišićnu grupu koju želiš. Tabla za sklekove je pogodna i za početnike i za profesinalne sportiste. Tabla se prilagođava tebi, tvom treningu i tvom cilju. Možeš da se tržiš svog plana treninga i oblikuješ svoje telo kako želiš. Za žene i za muškarce, za gornji i za donji deo tela.